Nokia Lumia' dan Konsept Tasarımlar!!


Nokia' nın çıkardığı Lumia serisine ait çıkaracak olan yeni telefonlar ve ayrıntılar yazılarımızda..


Nokia Lumia Xpress Music Phone

Nokia Lumia Xpress Music Phone Looks More Like a Communicator

Bu telefonda Xpress müzik desteği olupda 1 GB  RAM, 8 Mp çözünürlükte kameraya sahip olacağı düşünülüyor. Snapdragon işlemci olacağı, 3.2 inc ekrana da sahip olacağı belirtiliyor. Hatta QWERTY klavyesi de olacağı belirtiliyor.

Nokia Lumia Play


Bu güzel ve şık tasarımı olan telefonda 10 Mp kameraya ve hd video kamera çekimine sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca Quad Core işlemci ve 2 GB RAM' ada sahip olacaktır. Gorilla Glass çizilmez ekran desteğinede sahip olacağı belirtiliyor.

Nokia Lumia 999

Nokia Lumia 999 is Pretty in Black and White

Bu şık ve sade Phone 8 işletim sistemli telefonda yepyeni özellikler beklenirken metal yüzeye sahip olacağıda belirtiliyor. Ancak özellikleri ne yazıkki belirtilememiştir. Ama özellikleri yüksek olacağı bekleniyor.

Nokia 808

Nokia 888 E QWERTY Touch Handset Combo Features Windows Phone 8 Portico

Bu değişik telefonda phone 8 işletim sistemi olmak üzere klavyesi ve dokunmatik olacağı belitiliyor. 2 GB RAM, 1,5 GHz çift çekirdekli işlemci ve 13 Mp kameraya sahip olacağı belitiliyor. Hatta Gorilla Glass 3 olacağıda belirtiliyor. 2500 mAh bataryayada sahip olacağı belirtiliyor. 1080 p video çözünürlüğüne de sahip olacağı belirtliyor.

Nokia Lumia 1080


Bu Phone 8 işletim sistemli telefonda 12 Mp PureView kameraya 2 GB RAM' a ve Snapdragon işlemciye sahip olacağı belirtilmiştir. Diğer özellikleri ise daha belirtilmemiştir. 

Nokia Lumia 1001


Bu Phone 8 Akıllı telefonda 1 GB RAM, 12 Mp PureView kameraya sahip olacağı belirtilmiştir. Quad Core işlemciye sahip olması bekleniyor. 

İşte bu Lumia!! Bu telefonlar çeşitli internet sitelerinden derlenmiştir. Resmi olarak açıklanmamıştır. Yani kesinlik oranı çok azdır!

Onurcan Akıncı- Akıncı Bilişim

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt

Yorumunu Yaz