Sony'den yepyeni tablet ''XPERİA S''



Sony Tablet S

Yoğun bir eğlence deneyimi için tek bir büyük ekran

1 GB RAM; 32 GB'a kadar depolama alanı; kızılötesi uzaktan kumanda; ergonomik, yumuşak, akıllı tasarım; Wi-Fi® ve isteğe bağlı 3G bağlantılarına sahip olan bu tabletin 23,8 cm (9,4 inç) geniş dokunmatik ekranıyla çoklu ortam deneyiminizi artırın.


Sony Tablet : akıllı tasarım


Yumuşak ve akıllı tasarım

Sony Tablet'in tasarımı elinize ergonomik olarak uyar ve ağırlığını avuç içinize kaydırarak hareket halinde yazı okurken ve video izlerken daha hafif ve rahat olur. Ayrıca benzersiz tasarımı otururken daha doğal bir yazma ve gezinme açısı sağlar.

Sony Tablet: canlı renkler

Sony’nin büyüleyici TruBlack™ ekranı

Sony’nin TruBlack™ paneli, LCD ile ekran arasında ışığın kırılmasını kontrol ederek size daha canlı renkler ve gerçekten büyüleyici bir görüntü kalitesi sunar.

kullanımı kolay Tablet PC

Kullanımı kolay

Bu tablet çok görevli kullanım için hazırlanmıştır: tam ekran klavyesinin büyük tuşlarını kullanarak yazı yazarken web'de gezinebilir, arkadaşlarınızla iletişim kurabilir veya müzik dinleyebilirsiniz.

Yüksek hız ve hızlı tepki

Sony’nin en yeni yazılım teknolojisi web'de hızlı gezinme deneyimini, olağanüstü hızlı tepki veren dokunmatik paneli ve dahasezgisel bir kullanıcı arayüzünü size sunar.


Sonraki Kayıt

Yorumunu Yaz