Sony NEX-7K

Galeriyi görüntüle

NEX-7 Değiştirilebilir objektifli dijital fotoğraf makinesi

Değiştirilebilir objektifler sayesinde profesyonel kalite cebinizde

24,3 megapiksel, Full HD AVCHD, 25/50p, OLED Tru-Finder, 10fps, 7,5 cm LCD, dahili flaş. 18-55 mm objektifle.
  • DSLR kalitesinde 24,3 efektif megapiksel görüntüler
  • Hafif magnezyum gövdeyle vazgeçilmez tarz
  • AF izleme ve manuel kontrol ile Full HD videolar


Sıradışı tasarım, profesyonel kalite

Yaratıcılık tutkunuzun peşini bırakmayın. Değiştirilebilir objektiflerin çok yönlülüğü sayesinde, DSLR fotoğraf makinelerinin boyutu ve ağırlığı olmadan çarpıcı görüntüler yakalayın. Muhteşem tarz ve gelişmiş fotoğraf özellikleriyle kaliteden ödün vermeyin.

Olağanüstü görüntü kalitesi

Ultra yüksek çözünürlüklü 24,3 megapiksel Exmor™ APS HD CMOS sensör, bir DSLR fotoğraf makinesinin ağırlığına ve boyutuna sahip olmadan benzer kalitede olağanüstü görüntü performansı sağlar. Düşük ışıkta bile zengin ayrıntılara sahip, düşük parazitli görüntüler çekerek farkı görebilirsiniz.

Büyüleyici HD videolar

Yakınlaştırma yaparken bile hareketleri takip eden hızlı otomatik odaklama ile güzel ayrıntılarla dolu Full HD videolar çekin. Arka planı bulanıklaştıran güzel efektler yaratıcı video çekimine yepyeni bir boyut katar.

Hassas elektronik vizör

Fotoğraf makinesinin vizöründen bakara parlak güneş ışığında bile sahneyi oluşturabilir ve çekim yapabilirsiniz. Tru-Finder™ sahneyi ultra net ve yüksek kontrastlı olarak görüntüler. Fotoğraflarınızı ve HD videolarınızı güvenle oluşturmanız için idealdir.

Güçlü yaratıcılık kontrolleri

Pozlamayı, odak modunu ve diğer ayarları hızla ve sezgisel bir şekilde ayarlayın. Yeni Tri-Navi arayüzü iki büyük mekanik düğmeyle tüm yaratıcılık kontrollerini size verir

Mükemmel objektifi seçin

Neden sanatsal vizyonunuzu kısıtlayasınız? Ultra ince geniş açıdan güçlü telefoto zoom'a kadar pek çok farklı seçeneğe sahip kompakt ve şık tarzdaki E adaptörlü objektiflerden istediğinizi seçin. Dilerseniz isteğe bağlı montaj adaptörünü kullanarak A adaptörlü objektif koleksiyonunuzun sınırsız olanaklarından da faydalanabilirsiniz.

















Sonraki Kayıt Önceki Kayıt

Yorumunu Yaz